Hösten är här = nya kläder i garderoben



Denna härligt mysiga plommonlila tunika/cardigan ska verkligen in handlas nu när hösten börjar komma på riktigt. Den ska matchas med svarta leggins, vit stor sjal och skinjacka på hela kalaset, super snyggt!!


??

Jag funderade nyss på en sak, kan ipodar få virus?


Idol time!

Åh läxorna är klara och hela jag är super glad! Vet inte varför jag är så glad men allting är bara för bra just nu helt enkelt!

Nu är det Idol som gäller som började för 4 minuter sen såg jag precis, bäst jag springer ner nu så att jag inte missar början, måste se det för jag har missat en del av idol nu, pga av att jag har haft massa annat för mig. Aja nu ska jag kila ner innan jag börjar missa allt för mycket. Juste det ä Playa del sol ikväll oxå, någon annan än jag som ska kolla på det?


(inte så fin bild men hittade ingen annan)


Ipod!

Åh min Ipod kronglar! Har vait utan den i någon vecka nu, har inte riktigt förstått mig på hur jag ska göra för att den ska fungera. Har suttit och återställt den miljontals gånger, men den vill inte funka iaf! Jag blir galen!! Måste ha musik, och kan verkligen inte leva utan min Ipod.
Den bara lyser vitt och piper när jag sätter på den eller stoppar i sladden i datorn. Någon som har haft ett liknande problem? isf vad gjorde du då?


Min Ipod! </3



KLAR!!! å go natt!

Åh nu så har jag äntligen gjort klar sv, så nu ska ni få läsa om någonting annat än bara svenska hedan efter. Som vanligt blir det ju så att jag alltid skriver för mycket när vi har sådana här uppgifter, typiskt mig. MEn aja bättre att skriva för mycket än förlite, eller hur?

Men nu så ska jag ta och sova måste ju få lite av min skönhets sömn ändå ;) haha, sov gott nu allihopa! Tror inte att jag kommer hinna bloogga något innan jag går till skolan, gör det förhoppningsvis under dan!
PUSS

Coco choc

Måste bara fråga: Har ni sätt den nya magnumen som kom i sommras? Coco Choc heter den tror jag. Har ni smakat den någon gång?

Själv tycker jag att den är underbart god men mörk choklad och kokos. Precis min smak! Älskar saker med kokos i sig, det bästa som finns!

   

VAD TYCKER NI OM DENNA GLASS?


Underbart!

Ja då sitter man här igen och gör sin svenska. Blir ju aldrig klar... Men imorgon så är den över, och jag kan få andra saker att tänka på. Då lovar jag även att uppdateringen kommer bli bättre, har inte varit så bra på det senaste tiden, men det är så mycket annat som händer i mitt underbara liv.



Boken som jag sitter och skriver läslogg på just nu. Måste bara säga att Låt den rätte komma in är en väldigt bra och spännande bok, som jag verkligen tycker att man ska läsa. Kanske inte dom då som bor vid Blackeberg och inte gilla skräckisar ;)

PUSS


Swwwediiiissssshhhhhhh!!

Har suttit och gjort svenskan, där av den dålliga uppdateringen. Usch jag är så trött på svenskan just nu, sitter och skriver en läslogg som bara kan gå och ta sig! Jag är så trött på den nu, blir ju aldrig klar!!


Skriver lite mer om helgen som har varit när jag är klar men svenska skiten!

HA DET BRA TILLS DESS! <3

Lördag!!

Ska snart kila till bussen som går om en halv timma. Ska ut ännu längre ut på Ekerö och träffa tjejorna! Ska bli hur kul som helst och jag är super taggad!
Skriver igen imorgon då ni också förhoppningsvis får se lite bilder från kvällen oxå.

<3


090926

God morgon på er! Vaknade för någon timma sen. Kom hem vid ett tiden igår tror jag efter en mycket rolig kväll hos millan. Åh, det var länge sen man träffade sina bardomskompisar nu. Förut träffades vi ju varje dag i skolan, men nu när vi har börjat gymnasiet så blir det ju såklart inte lika ofta... vilken är lite små tråkigt..

Dagens planer är inte så stora, ska ta och städa mitt rum om en stund tror jag och även läsa ut min bok som vi läser i skolan. Har kommit till sid. 180 ungefär och det är 414 sidor i boken, den ska vara utläst på måndag + att jag ska skiva läslogg efter 20 sidor! inte bra, inte bra, ligger efter som tusan!

Men ikväll blir det kul! Ska hem till en kompis och träffa favorit tjejerna från förra skolan, ska bli super kul att ses igen, det var alldeles för länge sen nu tycker jag! Saknar er! <3


Barndomsvänner/ greklandsgänget <3


Ledig!

Morsning! Har varit ledig idag och har tillbringat halva dagen med underbara mio! Alltid lika roligt att vara med henne, det var ett tag sen nu vi sågs! Vi bakade en mycket god kladdkaka och detta blev då våran lunch. Åh vi är så nyttiga hon och jag!

Men nu måste jag kila ska hem till grannen och träffa alla barndoms kompisar med familjer! Ska bli super kul! :D

Puss på er!<3

KlippKlipp

Morsning på er! Har nyss kommit hem från frissan, måste säga att jag blev riktigt nöjd. Har nog aldrig varit såhär nöjd på flera år så det är super bra!

 Hinner egentligen inte blogga så mycket nu, ligger ganska mycket efter med läxorna som ska vara klara imorgon. Usch, jag är så dålig på att komma igång med plugget och så igen, men jag får hoppas att det ger med sig snart. Måste lära mig att planera!

Bjuder på lite bilder på hur håret ser ut nu efter klippningen:









(tog med webbkameran, så blev inte så bra bilder)

23/9 - ONSDAG!!

Yes! äntligen, dagen som jag har längtat till i flera månader nu, har kommit. Nu undrar ni säkert " Jaha, är det något speciellt som ska hända eller?"
Det kanske inte är så roligt som det låter, men för mig är det en mycket bra dag, Jag ska klippa mig! Haha roligt va? Ni tycker säkert att det låter skit tråkigt och säger "jaha klippa sig det var väl inte så speciellt? " Men om man tänker på hur mitt hår ser ut just nu så behövs det verkligen, jag är så trött på detta dumma hår nu. Åh det är bara några timmar kvar, och sen är jag ny och fräsch igen, Längtar!

HAHA det låter som att det är världens grej att klippa sig, och det är det ju egentligen inte, men det ska bli så skönt bara!...


Orientering, inte min grej..

Orientering, orientreing och ännu mer orientering. Att man aldrig vänjer sig, har orienterat i flera åri skolan, men man tycker att det är lika jobbigt och tråkigt varje gång. 
Vi  hade nämligen orientering med skolans ettor i dag. Måste faktiskt säga att det gick riktigt bra, med tanke på hur närvös jag var i början. Hade valt MVG banan, egentligen fick man ju såklart inte köra två och två, det brukar vara så. Men vem vågar orientera ensam i en en skog?? Nä fy inte jag iaf. Som tur var så har jag Julia som inte heller vill orientera själv, så vi körde MVG banan tillsammans. Måste säga att det gick väldigt bra!! Snacka om att vi var stolta efter, hehe..

Det bästa av allt var nog att vi fick sluta direkt efter, så Julia och jag drog hem till mig och duscha och åt lunch, mycket trevligt! :D¨

Puss!


Nötter <3

 


Hej på er! Vilken bra uppdatering det har varit här då.... eller inte! Efter skolan tog millan och jag en sväng förbi Friskis för att gyma! Snacka om att man mår bra efteråt! Alltid lika härligt att träna även om man kanske inte är så peppad för det innan men sen så känner man sig så otroligt duktig! Haha jag brukar alltid belöna mig med nötter efteråt, men va fasen nötter är nyttigt och ÄR BLAND DET GODASTE SOM FINNS!! Jag tor inte ens att jag skulle kunna klara mig en hel vecka utan nötter, det är min enegi! Haha ja ni kanske märker hu beroende jag är, eller??

Är du också beroende av något? vore rooligt att veta!


Friday night

Hej på er! sitter här nu hemma hos Lovisa och musiken dunkar från högtalarna! Jag ska sova här så kommer väl inte skriva så mycket förens jag komme hem imorgon någon gång på dan, så håll ut!

But, you know it's Friday and taht means... PARTY!!!!!



090916

Hej på er! Har kommit hem från teambuildingen nu med klassen och jag måste säga att det var riktigt roligt! VI gjorde massa sammarbetsövningar på lite olika sätt, mycket skoj. Men nu är jag trött som en mört, men måste ändå ta tag i den jobbiga matten som ligger och väntar på mig på bordet... segt, känner inte alls för någon matte just nu. 

Bjuder på lite bilder från dagen:








Teambuilding

Har inte varit så duktig på att uppdatera under dan, men jag har målat! Jag har nämligen målat klart min fondvägg. Det blev verkligen super snyggt och jag är super nöjd.
Kommer lägga ut lite för och efter bilder sen när jag är klar med alltihopa.

Men nu ska jag gå och välja ut kläder för morgon dagen, hela klassen ska på teambuilding så vi ska ha oömma kläder på oss. Åh, jag är så dålig på det där med oömma kläder, slutar alltid med att jag står där i ett par jeans som är obekväma och har missat totalt att man ska oömma kläder. Vi får se hur det går den här gången, tror att jag har en liten idé på vad jag kan ha iaf, önska mig lyckat till!

God natt på er förresten för ska även gå och lägga mig snart, måste upp halv sex imorgon. Segt...!

Kyssar!

I <3 Converse

Dessa röda converse har förföljt mig i tankarna sen första gången jag såg dom i våras. Jag vet inte vad det är som gör att jag tycker om dom så mycket, kanske det är färgen? har ingen anig, men någonting är det för dom ska bli mina i vår när jag har slitit ut mina nuvarande skor!





Eller varför inte ett par gråa?

Vilka tycker ni är snyggast?


GOD NATT!

Så då var engelska läxan klar, kläder för imorgon valda och nu ska jag gå och lägga mig.
Usch jag lägger mig lite försent tycker jag när jag börjar tidigt, börjar 8.15 imorgon så då måste jag gå upp någon gång vid sex tiden.. segt...

Aja jag får trösta mig med att jag slutar hlav tio imorgon! SKÖNT!!

Det lädde inte till mycket i det här inlägget, det jag skulle säga var god natt. Så god natt nu gott folk!

(kanske bloggar lite grann imorgon innan jag måste till bussen, men det beror på)


Saknar er!<3

Sitter i skolan

Hej på er! Sitter just nu i världens skönaste fåtöljer som jag och simone nyss hittade i bibliotekets datarum! Så här sitter vi och väntar på att bild lektionen ska börja efter två timmars håltimme.
Det är konstigt det där med håltimmar, dom borde egentligen inte finnas. Man slutar så sent då... Som på mitt schema till exempel, då har vi två lektioner idag men slutar 15.50 bara för att vi har två timmar jävla håltimme! Fast det är ganska roligt på dom här håltimmarna ibland också, som tillexempel nu när man upptäcker två sköna fåtöljer som man kan sitta och lata sig vid sammtidigt som man är inne på datorn! Bra va?!

Aja nu ska jag bli lite social mot simone! skriver när jag kommer hem senare ikväll.

kyssar!


Sotiga ögon

Visst är det snyggt med sotiga ögon? Och inte bara det,  det är även super hett i höst!

Som jag tror många tycker så är det ganska svårt att få till den där looken precis som man vill ha. 
Men så tittade jag runt lite grann på internet och hittade det ultimata tricket, svårt verkar det inte heller! Surper bra ju! 

Hur du får sotade ögon :                              

1. Lägg först en neutral bas som matchar din egen hudton.
2. Penna och skugga er snygga bryn.
3. Applicera eyeliner på både den övre och undre fransraden. Sota sedan på den med en mörk ton, till exempel brun.
4. Pricken över i:et är mycket svart mascara.
5. Redo för fest!


Room make over!

God morgon på er hörrni!
Idag ska Arbetar jaget komma fram, då jag ska måla om mitt rum! Kul va? Har har funderat på det i ett halv år nu, men ingenting har blivit av. Men idag så, när jag ändå inte har någonting annat för mig så är väl ingenting bättre än att börja på mitt "room make over" projekt.

Jag ska bara måla en fondvägg men jag tror att det kommer bli ganska stor skillnad från tidigare ändå, för jag kommar ändra de övliga detaljerna i rummet också.
Fondväggen kommer att målas i en mörkbrun nyans och till det ska jag matcha med guldiga, vita och svarta detaljer. Låter det snyggt?
Jag tror att det kommer bli skit snyggt iaf.

Åh sån här är så kul! Jag älskar att göra om rum! ;)


Ja kommer ta lite för och efterbilder så att ni får se hur det såg ut i början.

Kyssar!


helgens shopping

Shoppingen in för hösten har börjat och igår kom jag hem med en hel kasse från bikbok med dessa härligt fina höst plagg:




En enkel men ändå ganska söt tunika (den har knappar hela vägen där bak, kanske inte syns så tydligt på bilden till höger)
BIKBOK 99 kr



En söt skjorta, vet ej om jag ska lämna tillbaka den, är ganska osäker på om jag ycker om den, vad tycker ni om denna skjorta med ett par leggins till?

BIKBOK 299 kr



Lång kofta
BIKBOK 299 kr



Sjal/halsduk
BIKBOK 149 kr


Bloggen drar igång (igen)

Har suttit och designat om lite på bloggen under dan. Dels för att när jag slutade att blogga så såg den lite halv färdig ut och även för att jag tänker börja blogga igen! Kul va?

Den här gången har jag även byggt upp en mål för bloggen. Tror att det blir lite roligare att blogga då när man har ett mål att sträva efter. Vi får se hur det går, men jag ska verkligen försöka den här gången!

Förra gången när jag sa att jag skkulle börja blogga igen fick jag lite tips från andra bloggare och läsare om vad som är roligt att läsa om osv. Så det täänker jag försöka fullfölja den här gången.

Vad jag ska blogga om:

  •  Dagens outfit
  • Några enstaka inlägg från vardagen
  • Månadens blogg
  • saker som intresserar mig
  • Och jag får ju inte glömma det som gör en blogg roligare : BILDERNA!!

Låter det bra? Har ni någr fler tips på vad som är roliga att läsa om?

<3