gaaaaaaaaahhhhh

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!! Jag blir galen! PÅ ALLT! På att det tar så lång tid att komma till skolan att jag inte vet när jag ska gå upp i morgon, så dåfår jag gå upp tjugo över sex när jag börjar nio.... och ingeting blir som jag vill. Och bara för att jag stör mig på precis allt just nu så har jag fått nått jävligt starkt medel på tungan och det svider!!!! Jag vet inte hur jag lyckas men ibland lyckas jag för bra med dumma saker! klllllllllllaaaaaaaaaaaanttttt!


he nu skrev jag av mig det så GOD NATT! ^^

-

Helt seriöst jag orkar inte mer snö nu!! Jag går i IDE!


Fetisdagen!

Det är väl ingen som har glömt att det är semeldagen idag??! 
Ska ni äta några semlor? Jag ska iaf göra det, mina egna som jag bakade för några helger sen!
:) 


100216

God morgon! Har vaknat för en stund sedan och ska väl dra mig ner till köket och göra mig lite lunch. Hehe den blir tidig idag men jag orkar inte äta i skolan för då måste jag fråga hur mycket maten väger, håller på med miin kostdag bok nu det är därför.

Aja det här inlägget ledde inte till så mycket, men ha det bra!

Juste ska kanske gå och fråga efter jobb idag till sportlovet :) Vill jobba då så man kan ha lite pengar till i Sommar! ;)


Jag och sarah!
(har inget med inlägett att göra hehe men ville ha en bild som kunde muntra upp lite ;) )


tävla om cocos butter

Jag är med och tävlar om ett body butter med doft av cocos på FATTYBOMS blogg. Så för er som är precis som jag som inte kan få nog av saker som luktar cocos så gå in och tävla här


 


Dagens

Innan jag går och lägger mig, slänger jag in dagens outfit.



Sjal - bikbok
kofta - vila
leggins- hm

GOD NATT SÖTNÖTTER!


HISS eller DISS!

                       


För ett tag sedan beställdes dessa skor från HM hem till mig. Jag har aldrig varit så förtjust i kilklack, men om matchar dessa skor bra tror jag att det kan bli snyggt. Nu vill jag veta vad ni tycker om dessa skor, så HISS eller DISS!


tisdag, för er som inte visste det..

Har sovmorgon till halv tolv idag!! därför älskar jag tisdagar :) Har en del att göra han suttit med piss engelska hela morgonen men ska väl ta och sluta snart. Jag försökte till och med vara lite nyttig oxå! Tog en regäl frukost med nybakad macka och en skål med mjölk och flingor. Sedan satt det lite fint med en blodapelsin och te. Nu blir gympalärarn glad när hon ser min kostdagbok :)
Fast måste erkänna att det slank ner lite chips oxå, kunder inte låta bli.... fyyy men jag mår bra ändå sprang ju 6 km igår. Jag börjar bli duktig på det här nu!! :D

PUSS PÅ ER! <3