Stop the time right here....

precis här, det är så här det ska vara året runt, allt som man kan göra, ingen hemsk skola att gå upp till kl, 7 varje morgon och gå igenom samla gamla schema vecka efter vecka. Nä usch och blä på det...
utan så här ska det va!! Med sommar musiken i bakgrunden, att ligga i en solstol hela dagen, gå och köpa glass eller åka ner till stranden med kompisarna och sola o ligga och spana på på folket.






KISSES!


Vår största popkung är död...

Det har skrivits många saker om honom i tidningarna, hur han har opererat näsan,att han har gjort sexuella övergrepp på barn och andra saker över att han inte vill visa sitt ansikte längre osv.
Alla dessa artiklas handlar ju självklart om väldens popkung Michael Jackson. Killen som gjort väldens mest sålda album, Thriller och världens mest dyraste musikvideo.

När jag har läst alla artiklar om Michael Jackson och hans privat liv, har jag redan då, och jag tror att många av er läsare också har gjort det, tänkt tanken att snart är det slut, den här killen mår inte bra...

Nu har det hänt det som många nog har förstått kommer inträffa så småning om.
Michael Jackson är död. Han dog igår av en hjärtattack i sitt hem där han blev funnen av en anställd. När ambulansen kom till platsen hande han vaken någon puls eller andning.
Man gjorde många försök med att återuppliva honom men missyckades...

Denna händelse inträffar precis när man börjar inleda världsstjärnans stora comeback, då man planerade att åka på tunering runt om i världen, som skulle starta den 13 juli. Alla biljetter till konsererna släpptes i Mars och såldes slut på bara några timmar.


R.I.P Michael Jackson
Född 29 Augusti 1958
Död 25 Juni 2009


At first....

Att börja blogga igen ska jag göra, jag har bestämt mig för det nu. JAg har sagt till mig själv flera ggr att jag borde göra det snart,  men jag har varken haft tid eller ork, Det är ju ändå sommarlov nu!!
Men i alla fall, i morse bestämde jag mig för att ta och blogga nu, det är ju så många roliga saker som händer nu på sommaren så jag kan ju lika gärna dela med mig av det.
MEn först innan jag börjar blogga på riktigt igen så ska designen ändras!

KISSES

Sublime Bronze One day

Den här ska jag köpa istället för ett brun utan sol spray.
JAg tror att den kan vara jätte bara om man vill ha en snabb bränna.
Det är ett kastanjegelé, som man använde mycket på 80- talet. 
MEn nackdelen med den är att det försvinner med tvål och vatten. Men det
Kanse är en räddning om man vill till stranden med grömt att sätta på lite brun utan sol om man vill ha det.

Geléet heter Sublime Bronze One Day som är från L´Oréal. Det kostar ca 160 kr.

Tror ni att det kan funka?

sommartider, hejhej....

Hej allihop!
Vår terminen börjar lida mot sitt slut och snart är hela grundskolan slut också! Gud, vad skönt!
Men allt kan inte vara roligt och sköt med att sluta skolan. Jag ska ju sluta nia och byta skola osv. Att inte komma till skolan och känna denna glädje med att träffa alla sina underbara och trovärda kompisar som man har lärt känna mer och mer under fyra år, och personerna som man har gått i samma klass med sen dagis,detkommer kännas jätte konstigt att inte gå i samma klass som dom längre.
Men det är nog bra också att få börja om på nytt och inte känna att man måste vara precis som folk ser en. Att bara släppa loss...

hur var det för er som har slutat nian och slittras från alla, håller ni fortfarande kontakten osv?
När slutar ni skolan eller har ni redan slutat?


Nu är det slut med allt detta skit plugg, tio veckors ledighet!! :D

Från halvblont till blont

Jag har sedan länge tänkt på att färga håret och nu har jag äntligen tagit tag i tankarna. Så i måndags köpte jag äntligen den efterläntade hårfärgen.
Jag ska alltså färga håret blont.

Så här ser den ut:¨


Jag hoppas verkligen att den blir bra, men det tror jag.

Jag ska försöka att lägga upp för och efter blider.

jag börjar om men allt annat lider mot sitt slut...

Nä, nu ska det bli ändring på det här. Mitt bloggar sug börjar komma tillbaka!! Så från och med nu ska bloggen vara igång igen! Jag lovar