Vår största popkung är död...

Det har skrivits många saker om honom i tidningarna, hur han har opererat näsan,att han har gjort sexuella övergrepp på barn och andra saker över att han inte vill visa sitt ansikte längre osv.
Alla dessa artiklas handlar ju självklart om väldens popkung Michael Jackson. Killen som gjort väldens mest sålda album, Thriller och världens mest dyraste musikvideo.

När jag har läst alla artiklar om Michael Jackson och hans privat liv, har jag redan då, och jag tror att många av er läsare också har gjort det, tänkt tanken att snart är det slut, den här killen mår inte bra...

Nu har det hänt det som många nog har förstått kommer inträffa så småning om.
Michael Jackson är död. Han dog igår av en hjärtattack i sitt hem där han blev funnen av en anställd. När ambulansen kom till platsen hande han vaken någon puls eller andning.
Man gjorde många försök med att återuppliva honom men missyckades...

Denna händelse inträffar precis när man börjar inleda världsstjärnans stora comeback, då man planerade att åka på tunering runt om i världen, som skulle starta den 13 juli. Alla biljetter till konsererna släpptes i Mars och såldes slut på bara några timmar.


R.I.P Michael Jackson
Född 29 Augusti 1958
Död 25 Juni 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback