Ja, jag lever

Det har varit lite kass uppdatering under veckan. Men jag har varit iväg i några dar och har även målat om lite grann så jag har helt enkelt inte haft tillgång till dator. Men nu vet ni i alla fall att jag lever, och det är ju huvud saken eller hur! ;) Och man vill ju ändå inte sitta så mycket framför datorn på sommarlovet, måste ju ta vara på tiden som man har nu...

Den här låten har förjyllat min dag idag. Den kanske är ganska gammal men jag upptäkte den igår och men lyssna bara, den är super! Artsten, Alicia Keys har även en röst som är otrolig!



Låten är ganska lungn men när man bara vill ta det lungt utan att lyssna på massa rnb och annat som man annars brukar lyssna på, så är den här låten rätt skön och bra att lyssna på. :)
Vad tycker ni om låten?

<3

Rakt in i garderoben

Hej gott folk!

Visst är det alltid trevligt med lite förnyelse i sminkväskan eller garderoben ibland?

Jag älskar i alla fall sånt, även om det blir väldigt ofta, fast på senaste tiden har faktiskt shoppandet av kläder och annat trappats ner, iaf kläder måste jag säga.
Men jag är sådan som alltid tycker att saker och ting inte sitter som det ska på mig eller att det är någonting på klädes plagget som jag inte är nöjd med, någon som känner igen sig?

Men igår så beställde jag hem dessa underbart snygga skor från hm:


Högklackade skor 198 kr, HM (rea)

Även dessa härliga tyg skor köptes in för ett tag sen också

Tygskor 199 kr, skopunkten

En cocealer köptes även in idag till necessären:

'
Concealer, L'oreal, 95 kr på HM

KRAMAR


En hjälpande hand kanske?


Det är svårt att komma igång med bloggandet på en gång har jag märkt. Men jag försöker, och ska fortsätta försöka blogga.
Men för att allt ska bli lite roligare och lättare så skulle jag verkligen behöva en hjälpande hand från er läsare. Jag skulle bli jätte glad om ni skulle kunna ge lite tips på saker som är roliga att läsa om och som ni även tror är roliga att blogga om, men såklart framför allt saker som ni tycker är roliga att läsa om.
Det kan vara saker om allt mellan himmel och jord

Det skulle verkligen vara till stor hjälp. :D

Tack så jätte mycket!

Kram

From the beginning (again...)

Det börjar bli lite tjatigt att säga detta flera gånger nu och det måste även bli lite tjatigt för er läsare att läsa det också. Men mitt bloggande just nu ligger verkligen på IG, men så här på sommaren orkar man inte att blogga när det är fint väder och jag har även inte haft någon lust att göra det heller. 

MEN, nu minsann ska det bli ändring på det! Från och med idag ska jag försöka slänga in några inlägg varje dag. Men jag kommer börja försiktigt med ungefär ett inlägg om dan och kanske förhoppningsvis ett till om jag har skrivlust!!:D


Ha det toppen!!