100129

Tjolahopp! Var ett tag sen jag blogga nu men det händer så mycket så jag har inte tid helt enkelt!

Äntligen helg! har haft en jätte skön vecka måste jag säga med tidiga dagar och sovmornar. 

Sarah har varit här en stund på eftermiddan, lika roligt som vanligt att träffa henne!
Ska troligt vis över till lovisa om en stund också och käka, sen kanske vi drar till hennes kompis på fest tror jag att det va :)

Hoppas ni får en bra kväll så kanske vi hörs imorgn!

<3

Soooooov morgon!!

Morsning! Var ett tag sen jag skrev nu, men det händer så mycket annat roigt så jag hr inte tid att skriva helt enkelt.
Har sov morgon till halv tolv idag, kommer ha det varje tisdag!! Wiiiee!!! Men nu börjar det bli dax att beje sig till bussen om en stund.  

Kanske tar tag i skrivandet igen sen när jag kommer hem, får se!

Ha det bra sålänge! See ya!


Pulka!

Jag var och åkte pulka i dag med henke och jasmine! Det var grymt kul! Jag har velat åka pulka hela vintern men det har aldrig blivit av men nu så! :) Egentligen måde jag inte på topp i morse så  jag visste inte om jag skulle åka men efter att jag tog en alvedon och gick ut en sväng så blev det bättre :)
Tog tyvärr inga bilder idag men men  tänk er istället hur det ser ut när man åker. Jag åkte rätt in i en föredetta snögubbe, det var sten hård och det gjorde ont... :/ Jag kommer få ett stort jävla blåmärke på ryggen nu bara för det!



Nu ska Jag fira pappa som fyller år! haha vi ska äta köttgryta med choklad, hmmm undrar hur det smakar??? :P

PUSS!



Mitt hår är borta!!

Sista dan på jullovet! Jag vill inte börja skolan imorgon. Ska stå ut med ett helt halvår med plugg och grejer igen! Orkar inte! Jag vill ha sommar nu!! Men det här året ska jag bli bättre på att planera och så än vad jag var förra året. Det får inte bli som det har varit under hösten för jag kommer verkligen inte orka med det igen..

Igår var jag iaf och klippte mig med Elin! Äntligen säger jag bara, jag behövde verkligen klippa mig mitt hår såg ut som skit, riktigt slitet. Jag passade på att klippa en bit, för om två månder kommer det vara lika långt igen som det var förut. Men just nu är det ovant, mitt hår tar lixom slut, det fortsätter inte när jag ska bortsta igenom det. hm det är jubbit att inte ha långt hår har jag konstaterat nu, fast det är lika jobbig att ha långt hår som kort oxå! Haha inget kan bli bra, det ä bäst med mellan helt enkelt ^^

Idag kommer det inte hända något särskillt, ska nog vara hemma, fixa det som behövs göras och så.

PÖSSISAR!


That´s life!

Var i stan idag med Sarah, millan o mio. Vi shoppa och fika. Riktigt mysigt faktiskt. MEn fasen vad kallt det är ute!
Köpte några fina grejor, lägger upp dom imorgon. Nu ska jag i alla fall krypa ner i min varma sköna säng. Det är iskallt här inne på mitt rum, råkade lämna fönstret öppet i några timmar, hehe.... Suck..

Imorgon åker jag nog och tränar, sen ska jag i väg för att klippa mig med elin! Äntligen, jag behöver verkligen klippa mig, håret ser förjävligt ut!!

Puss på er och go natt!


igår - 100104

Gårdagen började med en överaskning kan man säga. Jag vaknade nämligen av att Sarah och millan kom in i mitt rum och skrämde skiten ur mig! haha jag kanske inte blev så rädd men måste säga att jag blev jäkligt förvånad. Inte varje dag man vaknar av att någon står i ens rum! ;)
Aja vi hade ialla fall kul och bakade och kollade på film dela dagen. MYYYS!



En trött och nyvaken mupp och fina sarah!



Våran rulltårta innan ugnen! kan väl säga att den inte blev så lyckad men den var god till glass!







resultat

<3


Duved

Hej på er! Nu är jag hemma från fjällen, kom hem i söndags kväll. Det blev inte alls så mycket bloggande som jag hade tänkt, internet funkade inte som det skulle där uppe. Men jag har i alla fall haft det bra med god mat och en del skidor! :)
Juste! haha jag har ju inte berättat vart jag har varit någonstans. Jag höll till i en liten by som heter Duved, någon mil i från Åre.


Det var iskallt däruppe, men det får man väl stå ut med uppe i fjällen. hade - 25 grader en dag!!