Next: fjällen

Jag har haft en jätte bra jul, har därför inte hinnit sriva så mycket. Men nu åker jag iaf upp till fjällen och firar nyår osv. Är borta i en vecka. Men jag kommer försöka upptatera lite när jag är där uppe och kanske jag hinner skriva lite på tåget. Jag ska berätta om hur min jul var också.
See you later bitches!


JULAFTON!

GOD JUL PÅ ER!



(haha asså jag kunde inte låta bli ^^ )

Håller på att göra i ordning mig just nu, ska till farmor om en timma. Ska försöka slänga in julens oufit oxå!

Det är väl ingen som glömmer Kalle Anka idag??!!

<3


Fortfarande 3 dagar kvar till julafton!

Vårat bak är i full gång. Eller nästan det är väl mest millan som är i full gång, mio sitter och skriver låtar och jag började lata mig för två timmar sen ^^.
Usch jag är mätt som en (hur säger man?? ) aja plätt det säger millan iaf :), jag suttit och ätit apelsin med chocklad, marsipan och chocklad och strössel plus en pizza. Fy sjutton jag kommer rulla fram ända till nyår!!!



 Så ser det ut nu!

Ha det bra i da wintervader!

PUSSSS

3 dagar kvar!!

Ja då var man klar fixad för dagen. Jag ska gå över till nästa hus och möta millan, sen går vi för att troligtvis möta upp mio och handlar. Vi ska baka :D

Uppdaterar lite senare med lite kort osv :)

PUSS!

helgens shopping

Helgen har mest bestått av shopping. Har köpt en julklänning till mig och lite andra grejor. Har även köpt 2 1/2 julklappar av de fyra som jag ska köpa.

Endel av helgens shopping:

Silver armband


Min julklänning som jag ska matcha med silver smycken, tex smycket ovanför och svarta höga stövlar :D


En bh


Det var en del av den shopping jag har gjort orkar inte lägga upp allt för en del av den shoppingen är julklappar oxå ;)

PUSS!


Fjärde advent!!

Då var det 4 dagar kavet till julafton! asså det är hekt sjult hur fort tiden har gått och jag måste säga att det här året har jag nog haft som mest julkänslor på flera år, och ska jag vara ärlig så har jag nog aldrig gillat snön så här mycket som jag gör nu. ^^

Jag hittade en del igår, som en julklänning tex. Bilder kommer upp senare för nu ska jag åka till vällingby en snabbis för att köpa en julklapp. Sen åker jag direkt till dansen och dansar ett par timmar :D

Men nu måste jag skynda mig, klockan går!

Puss

5 dagar kvar julafton!!

Åker in till stan nu med Sarah och Elin för att köpa julklappar. Skiver mer när jag kommer hem. Kanske köper något till mig själv också så lägger upp det då, för jag kan ju inte lägga upp alla julklappar som jag ska köpa, för jag antar att någon av dom som ska få julklapparna läser min blogg ;)

Min outfit dårå!

Tröja från bikbok och leggins från hm


I love skolan!

or not...  Jag slutade för en och en halv timma sen men man behöver väl inte åka hem bara för det?? haha inte jag och julia iaf, vi sitter just nu i datasalen och musik på hösta volym! Och det blir inte bättre bara för att man är på flum! Knäppt!


<3



<3


-

Suck...


Kladdkakans dag!

Ni har väl inte missat att det är kladdkakans dag idag??!

Det har inte jag iaf. Har nästan stoppat i mig en hel kladdkaka idag. Hehe. Nä men jag fick hjälp av Simone och Julia såklart! skulle nog aldrig klara av och äta upp en hel kladdkaka själv, men det är nära inpå!
ÄLSKAR KLADDKAKA! MED GRÄDDE SÅKLART! OCH lite hallon till är inte fel det heller! ;)



GOD NATT!



God natt på er! Kommer nog inte hinna skriva imorgon innan jag åker till skolan, blir en tidig morgon i morrn.


Kämpar...

Störasta delen av kvällen har ägnats åt att plugga, även om det inte blev så jätte mycket för jag orkar inte plugga längre min hjärna är helt slut körd... 

så Jag har gjort klart:

  • Powepoint presentation
  • Bild rapport
  • Exel övningar
  • Halva engelskan

Det här har jag kvar tills på torsdag:

  • Matteprov
  • Gympa uppsats
  • So - uppsats
  • Redovisning
  • Halva engelskan..

FY FAN säger jag bara.

Men nu kan ni nog gissa er fram hur min vecka kommer se ut.....!!!


Puss

 


091214

Jag hann inte slänga in dagens oufit innan jag gick till bussen, så den kommer nu istället:


Blev lite mörkt men det får duga
Tröja - Bikbik
Leggins - HM


nattinatto

Kände att förra inlägget blev ett lite klago inlägg men jag behövde skriva av mig, ni får stå ut med sånt ;)

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, men innan dess, fila naglarna! haha dom ser förjävliga ut så det är ett måste! ;)

Imorrn är det sovmorgon, SÖÖÖÖNT!!

GOD NATT!!!

början på en ny vecka....

Har gjort klart hela min planering på vad jag skulle göra idag. Har bajs mycket läxor, uppsatser och prov nästa vecka att jag håller på att bli galen!! Jag orkar verkligen inte mer, ja jag vet att det är jullov nästa vecka men innan dess hur ska jag klara det här?? Jag har hela tiden massor att göra, jag vill bara bort och inte tänka på allt annat som kretsar runt om kring. För jag klarar verkligen inte mer..

För precis ett år sen åkte jag till Australien. Det var verkligen det bästa som hänt mig och jag önskar att jag åkte dit nu i år igen. Bara åka, göra vad man vill, sola, bada och må bra!! Leva livet! saknar...


There was a time but that time is over now

Orkar inte mer...


natti

Det blev inte mycket till att plugga. Ska gå och välja kläder för morgon dagen och checka buss sen blir det sägen! den blir en tidig morgon i morrn! ;)

Puss och god natt!!


091210

Morsning! Igår sa jag att det skulle hända en massa saker idag men så böev inte planerna. Skolan ska ha lussebany inatt, ja ni läste rätt, bandytuneringen ska hålla på inatt och simone och jag skulle titta på och heja lite grann på vårat lilla lag. Men gympa salen rummer bara 100 pers så då fick inga åskådare va med.. Asså ibland gillar jag inte thorildsplan! Eller det är ganska ofta jag inte gör det... hihi. Jag var värkligen taggad på att vara uppe hela natten och ha kul! men nä! :( :(

Men det är ju luciatåg imorgon i skolan och allt så simone och jag och kanske julia ska iaf upp tidigt ändå och titta på det. Så det ska bli mys! Hihi asså jag gillar den här tiden, man bara går runt och myser, I like! ;) hoho..

SItter just nu i mina underbara sockor och funerar på om jag ska ha dom i morgon, dom är ju bara för skööna!

Aja Puss på er för nu ska jag göra lite av dom alla TUSEN (läs tusen) läxor och grejer vi har i skolan...


Blogga??

Hahahaha här var det bra uppdatering!!! MEn jag har inte orkat blogga på ett tag så har tagit en paus, men nu börjar jag faktiskt bli lite sugen på att blogga igen. BRA VA? :D 

Det händer massor nu. I morgon händer det mycket mycket mycket jag berättar lite mer senare när det börjar närma sig ännu mer! För nu måste jag ta tag i idrotts grejer, vi har prov i morgon i massa grejor.... Suck... JAG ORKAR VERKLIGEN INTE MER!!!! VILL HA JULLOV!