Inget bloggande på länge

Som ni kanske ser eller her förstått så har jag inte bloggat på väldigt länge. Detta har berott på många olika saker som jag inte orkar dra upp här på bloggen. Men jag lovar att börja snart igen, förhoppningsvis redan på måndag eller tidigare!
Ha det super bra så länge i sommar solen!
Ciao!<3


genom sverige

Tiden har rullat skata fram, men nu är min tid slut här i skåne men jag kommer tillbaka i sommar. Så skåne ska väl inte sakna mig allt för mycket hoppas jag....

Vi åker nog om någon timma eller så. <<vi ska köra genom halva sverige, haha, undra hur många gånger jag har gjort det. Det borde egentligen vara så att halva sverige bode känna mig vid det här laget med tanke på hur många gånger jag har kört ner till skåne.
Denna resa kommer bli 62 mil lång.... boring...

Hoppas att ni får en mycket bra dag, medan jag sitter i min silverfärgade saab och kör genom sverige!!!
<kisses

SJUK, SJUK OCH ÅTER SJUK

Ja, rubriken säger ganska mycket. Som ni kanske förstår så hare jag blivit sjuk. Är super förskyld...
Har hosta, snuvar hela tiden, och jag tror att jag har lite feber också.... Det är ganska många från min klass som också har blivit förskylda så det måste vara något från klassresan...

Medan jag snuvar vidare så får ni ha det jätte bra!!
KRAMAR


IN DA SKÅNE

Vi kom fram till skåne klockan 2 inatt. Jag måste säga att bilresan gick tyffsat bra faktiskt, egentilgen så hatar jag att åka bil långt. Det är så otroligt lång tråkigt och man bara sitter där ch kan inte göra någonting. 
Vad tycker du, är det tråkigt att åka bil?

Om några få timmar så ska vi åka till morfar för att fira hans 70 års dag! STORT GRATTIS TILL HONOM!!
Men först så måste jag börja skriva på biologi fördjupningen som snart ska vara klar....

HOppas att ni får en underbar dag så skriver jag lite mer ikväll förhoppningsvis

KISSES


På resande fot igen...

Jag är nu hemma igen från Klassresan Gotland. Men åh vad jag vill tillbaka!!!!! Vi har verkligen haft super kul och jg tror inte att det var någon som tyckte att det var tråkigt. Men som man är efteren klassresa så är jag jätte trött.... Men sova kommer jag kunna göra snart, för nu åker jag nämligen vidare till Skåne för att fira min morfar som fyller 70 år.

Jag kommer lägga upp lite bilder från Gotland lite senare när jag har fått alla bilder från alla. Även jag har tagit några bilder men orkade bara ta första dan för det fanns så många andra kameror. Så många bilder kommer det bli framöver! :D

Jag hoppas att jag kommer kunna blogga under min bilresa till skåne och även där nere annars också, annars så får ni ha det super bra tills på Söndag!!


GOTLAND!!

Det blir ett snabbt inlägg, måste gå och lägga mig nu. För imorgon så åker jag på KLASSRESA till GOTLAND!!! :D
Hoppas att det blir super kul, det tror jag.!

Hoppas ni får en underbar helg!
Puss och kram


klipp klipp

Ska snart iväg för att klippa mig. Men vill egentiligen inte, vill ju ha långt till balen, men aja hoppas att det blir bra ändå. Men först STÄDNING!!

GRATTIS!!


(haha förlåt men jag behövde bara lägga upp bliden på glasögonen som vi hittade i Australien)
lill syrran som börjar bli stor fyller 14 idag!
GRATTIS!! :D


Bikini

Mamma kommer snart hem med en bikini till mig föroppningsvis! :D kanske jag äntligen har hittat en efter allt letande, hoppas hoppas!!


Mag ont!!

På senaste tiden har jag haft väldigt onti magen, och har då nästan undvikit att äta. Detta är ju inte så bra, man måste ju alltid äta.
Därför har jag fått reda på att det ärvissa saker som jag kan behöva undvika, och till min stora förvåning så är allt detta som jag måste undvika ungefär det som jag alltid äter. Så detta kan nog vara orsaken till mitt magproblem...

Vad jag ska undvika:

  • Undvik raffinerade kolhydrater som finns ibland annat vit pasta, vitt mjöl, vitt socker med flera.
  • Alla sorts mjölkprodukter
  • Alla transfetter (härdat fett) som finns i pommes frites, mikromat och i många bakverk.
  • Köttbullar, korv och skinka.
     

Vad jag ska äta istället:

  • Bra fetter som finns i olivolja, nötter, kokosfett och avokado.
  • Kött, ägg, fisk och skaldjur.
  • Gröna grönsaker
  • Hemlagad mat
  • Rotfrukter

Jag vet att detta kommer vara jätte svårt till en början, men jag ska stå ut och försöka vänja mig och se om det blir bättre.
Jag hoppas verkligen det!!!


Fyfyfy

Ojojoj, här var det inte bloggat på länge. Fy skäms på mig själv!!!
Men jag har mina orsaker, men dessa tror jag inte att jag vill dra upp nu...

Som plåster på såren, så lovar jag att blogga i fortsättningen! :D

STORA KRAMAR

valborg + spex

Jag har inte bloggat på ett tag, då jag nästa inte har varit hemma. I Onsdag packade jag väskan och drog till Lovisa för att sova där under natten. Detta bestämde vi då för att vi skulle ha spexfoto nästa dag, så jag lovisa och sarah sov där. Mycket mysigt!

SOm sagt så hade vi spexfoto på torsdagen och jag måste säga att det var superkul!! Haha, jag skulle kunna tänka mig att ha det varje vecka. Jag lägger upp lite bilder senare på alla härliga spex människor!

Samma dag var det ju valborg, så kvällen tillbringades först hemma hos isa med tjejkompisar. Vi gjorde lövbiff och potatiskrokanter med beanessås. Super gott, vi lyckades tjejer!
MAn måste  ju gå till en brasa på valborg, men eftersom vi blev klara med maten lite sent så kom vi dit när alla hade börjat gå sin väg, typiskt! Det var inte superkul där vi brasan, så vi drog vidare hem till elin och hade ännu en trevlig tid där!
Det var en super trevlig och lyckad kväll och jag hoppas att ni har haft det lika roligt.
Så, vad hittade ni på vid valborg?

Vi är som skolflickor (jag, längst till höger)

Kisses