090821

Ja, då var det fredag och ännu en dag i gymnasiet är avklarad. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med klassen och så, och det är jag glad över för jag har hört många som inte alls är nöjda och ska byta osv. Det måste vara väldigt jobbigt att komma på skola igen som man vill gå på.
Jag själv skulle tycka att det var jätte jobbigt att behöva byta pga att min klass inte är så bra eller om skolan inte alls är bra, för detta program som jag går på nu och har valt är något som jag tror kommer bli jätte bra och jag skulle tycka att det vore jobbigt att byta till ett program som jag inte alls tycker är lika roligt.

Ni som har börjat gymnasiet i år, vad tyckte ni om eran klass, skola osv?

Sommar å sol....

SOL SOL SOL!  Skola skola skola!
och inget sommarlov....

Hur ska man kombinera skola och sol?
Det har inte varit så här fint väder på länge och jag vill bara gå ut och lägga mig i solen och sola, men jag går ju försjutton i skolan!
Åh, jag blir galen, varför kunde det inte ha varit fint väder i början av veckan i stället?
Aja det är bara att stå ut, och göra det bästa av situationen, kanske jagkan sola litegrann när jag kommer hem?


Ny skola, Ny klass, allt är nytt...!

Jahapp, då var det slut på sommarlovet och man har gått igenom sin första dag på gymnasiet... Måste säga att det kändes lite konstigt att inte komma tillbaka till sin gamla skola där man har alla vänner som alltid finns tillhands. Och helt plötsligt, ska man börja om på nytt, lära känna nya personer, nya lärare, hitta i en ny skola osv. Ja, ni fattar vinken. Det är som att börja ettan i lågstadiet igen, fast allting är mer på allvar!

Jag har börjat tekniklinjen - samhällsbyggnad arkitektur på Thorildsplans gymnasium. Det kanske är svårt att få ett jätte bra intryck förasta dan men hittils så verkar allting faktiskt helt okej, och jag tror att jag kan bli ganska nöjd :)


Glader ;)

STAN

Åker nu in till stan med lovisa och sarah. Där inne får vi nog se vad vi hittar på, men jag antar att vi kommer shoppa. Haha, jag börjar bli lite trött på att shoppa nu, men med roligt sällskap så blir det roligt ändå.

Skriver lite om hur helgen var när jag kommer hem också, och massa annat!


THE VOICE!

Nu åker jag in till The Voice med några stycken, eller några och några jag tror att vi kommer bli ganska många, så det ska bli kul.

Kvällens outfit för The Voice är:





(tog med mobilen så det blev inte så bra bilder)

Kofta - Only
Linne - HM
Leggins m. nitar - HM

Jag har även mina converse till detta

Ha det bra!
Kisses

HISS OR DISS



Vad tycker ni om denna jeans jacka?

HISS OR DISS

What's wrong?

Har ni någonsin upplevt att ni har gjort något som ni har tyckt har blivit ganska bra och som du varit nöjd över. Men sedan när sanningen kommer fram hur det egentligen är, blir man så jäkla ångerbar och bara önskar att man kunde dra tillbaka tiden och få allting ogjort?

Precis så känner jag just nu och jag vet inte vad jag ska göra... Jag börjar bli helt galen på alltihopa och vet inte hur jag ska få tillbaka det som man har varit så bra?

Tänk att man kan ta emot så mycket av en människas ord...

Två kräftskivor på en och samma kväll

God kväll alla kära läsare, eller kanske jag ska säga god morgon istället eftersom klockan är över tolv, HAHA.
Jag har haft  en underbar kväll i kväll som har spenderats lite över allt.
Hann inte blogga innan jag drog iväg så jag får nog berätta nu vad jag har haft för planer under kvällen.

Först och främst har kvällen spenderats en hel del hos min kära vän fia, då det har varit kräftskiva. Tyvärr så kunde millan och jag inte vara med under kräft ätandet då vi behövde vara med på en annan kräftskiva ett tag. 
HAHA, men kan säga att jag har varit på både för fest och efter fest hos fia eller nått. MEn en rolig kväll har jag haft i alla fall även om det har blivit en del åkande hit och dit, men inte deppar jag för det ;)

Sov gott allihopa!
KRAMAR

Sometimes you have to take that....

Ledsen för den dåliga uppdateringen igår. Men jag mådde inte på topp när jag kom hem igår från stan efter en mycket rolig och trevlig dag med Sarah. Men idag mår jag mycket bättre Hann inte blogga så mycket igår, då jag inte mådde såbra under kvällen.. Men idag mår jag mycket bättre och ni kan räkna med många blogg inlägg hoppas jag.

Här är gårdagens outfit som inte kom upp igår heller:



Linne - Carings
Shorts -only
Halsband - vet ej

Kramar

Design kaos

Designen ska snart fixas och bli klar, då bloggen blir snyggare än någonsin!

en sväng till city!

Nu åker jag in till stan med sarah.
HAHA, det blir ännu ett stan besök, men vad sjutton spelar det för roll, det är ju kul! Och jag får ju träffa alla underbara människor och det har jag ju ablout inget emot, tvärt om!

Kameran ladda ur precis när jag skulle ta kort på dagens outfit så den lägger jag upp ikväll istället när jag kommer hem. Då kommer jag även lägga ut bilderna från tjejkvällen i söndags, så jag tycker att ni ska ta och kika in då, för den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!

Kisses


Dagens outfit

Nu ska jag möta lovisa om ca en halv timma. Egentligen skulle vi åkt om en kvart men lovisa behövde gå ut med hennes lilla vovsing. Men det är lungt med det, för vi har ju sommarlov och hela dan på oss!! och jag kan fixa det sista som jag inte skulle ha hunnit göra annars.

Dagens outfit består av:




Rosa tröja- Vero moda
Svart linne - HM
Shorts - only
Väska - longchamp
Till detta tar jag även de vita gladiator skorna (finns på bild i förra outfiten)

<3

090811

God morgon på er. Vaknade för ungefär nån halv timma sen och har nyss druckit upp min frukostsmoothie bestående av bara frukt.
Planerna för idag är att jag ska in med lovisa till stan och kika lite grann, har hört att det är väldigt mycket rea på rean nu, så jag hoppas att vi tar en titt på det. Kanske vi tar en tur till Ung 08 och kikar hur läget är där. Men förra årets ung 08 var inte som jag hade förväntat mig så jag har inte så stora förväntningar i år kan man säga.

Tror att jag måste lägga på ett kol nu om jag ska hinna, har en del kvar att göra så att säga.,
Förhoppningsvis hinner jag lägga upp dagens outfit, annars gör jag det i kväll istället.

<3



Designar om

Håller på att designa om lite. Det är därför bloggen ser ut lite som den gör.
Men snart kommer den bli ännu snyggare!

Tror att det blir en hemma dag...

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske bara ska ta det lungt och göra saker som faller mig in.
Till och börja med så ska jag nog ta och fixa lite med den nya headern som jag inte riktigt har avslutat än. Vad jag ska göra sen får jag helt enkelt se, kanske tar och bakar ihop något smaskigt eller nått. Aja jag får helt enkelt ta dagen som den kommer!

Vad brukar ni hitta på när ni är själva? något bra och roligt tips?


Lovisa och jag igår

Smoothie, I like!

Vaknade ganska tidigt imorse, men har inte orkat blogga förens nu.

Har nyss ätit frukos, bestod av min dagliga smoothie som jag inte har fått dricka på väldigt länge.
Smoothien som jag brukar göra består av:
Vanilj yougurt
Hallon
Blåbär
1 halv banan

Super gott!!                                                                                                                           

Har ni några tips på goda smoothies som ni brukar göra? Vore roligt att testa några nya :)



Natt-inlägg

Kom precis hem från en otroligt lyckad kväll!

Just nu så håller jag på att ladda in alla bilder från kvällen i datorn, så kommer jag att lägga upp några stycken imorgon troligtvis.

Börjar känna mig en aning små trött nu, så ska nog ta och krypa ner i sängen och sussa efter att alla dessa bilder har laddat klart...

Så god natt till alla er natt människor som fortfarande är uppe! 

<3

Tack allesammans som var med och det var super kul att träffa er igen!

Nu drar jag iväg

Nu ska jag iväg för att möta upp millan och sarah, där ifrån ska vi ta bussen som sedan går vidare dit vi ska. Det kommer bli en underbar kväll hoppas jag och jag hoppas att ni också kommer få det i sommar solen.

här kommer kvällens outfit:





Tröja - top shop
Shorts - Only
Gladiatorskor - Vet ej

Ha det bra
<3


090809

Anledningen till att jag inte har bloggat något i veckan är ju då att jag har varit i askersund och fiskat kräftor. 

Om en stund ska lovisa komma hit så ska vi fixa oss lite, för ikväll ska vi träffa några kompisar som jag inte har träffat på VÄLDIGT länge så det ska bil super kul.

Nu ska jag nog ta och sätta mig i solstolen en stund, jag skriver nog lite senare också innan jag åker.

<3


 I venedig

Hemma på hemmaplan igen

Tog en lång sovmorgon imorse och vaknade upp för en stund sedan i min egna älskade säng. För nu är jag äntligen hemma igen på lilla ekerö.
Ni anar inte hur skönt det är att vara hemma igen efter att ha varit borta i en månad. Jag har varit på landstället i skåne i tre veckor.
Sedan igår kom jag då hem efter att ha varit i den mysiga lilla staden Askersund i en vecka och fiskade kräftor med syrran och kussen. Under hela veckan har vi fått sammanlagt över 200 st!! Väldigt bra jobbat faktiskt måste jag säga.

Tyvärr så glömde jag kameran när vi var där så jag har tyvärr inga bilder att lägga upp än, men jag ska försöka få tag på några ändå, hoppas jag.