God natt

Det har varit dålig uppdatering under kvällen, men jag har suttit med en franska läxa hela eftermiddagen.

Men jag vill bara önska alla god natt för nu går jag och lägger mig.
Hoppas ni drömmer sött!
Kisses


Håltimme + vårkänslor

Hallå!
Sitter här brevid mio och får hjälp med att bestämma musik till mitt box- pass. Vi har håltimma i två timmar varje tisdag, lite segt´men i bland kan det vara ganska skön.

Det börjar bli vå nu!! Äntligen, måste jag säga. Vad man har saknat värmen och att få sätta på sig en tunnare jacka. Det är så jobbigt att konkas runt med en stor dunjacka i flera månader.
Snart kanske Sarah och jag åka in till stan, som vi har tänkt oss nu när det blir vår! längtar


Kisses


Box

Ännu en måndag är överstökad.
Tänk om man kunde få ledigt på alla dessa måndagar. De är hemska!

Jag ska ha ett box- pass för klassen på torsdag, egentilgen så skulle det ha varit en tjej till, men hon ska vara med på vårshowen som ska hållar på fredag för skolan. Så hon kunde inte vara med och hålla passet, så det blir bara jag. Men som tur är så ska jag få lite stö från dem andra, så det löser sig nog.
Så just nu sitter jag och bestämmer musik. Det är inte så lätt som det låter, utan man ska räkna ut BPM på låten också, så ska den passa och allt möjligt. Nä, det är ingen höjdare precis.

Hur har eran måndag varit? Lika trött och seg som min, eller kanske den har vait ännu bättre?


designen

Jag vet att det har varit dålig uppdatering, men jag har dykt i läxböker hela dan och vart och dansat så något bloggande har jag tyvärr inte hunnit, men däremot så har jag foxat en snygg header. Vad tycks?
Som ni ser så är inte designen klar än men det kommer.

Jag har dansat ett bra tag genom mina år, och det här måste vara det 11 året som jag dansar. Vi kommer snart ha dans uppvisning, 14- 15 maj. Det är det roligaste jag vet med hela dansen, denna dansuppvisning som bara håller på två dar om året. Och äntligen har vi fått en lång lista på vad vi ska ha för kläder på oss, så nu blir det ut i butikerna och spana.
Det är så att min grupp och massa andra dans grupper ska dansa igenom hela 1900- talet, så det kommer bli många danser att hålla reda på. Själv ska jag vara med på 6 stycken.
DET SKA BLI SUPER KUL!

Vad har ni gjort i helgen då?

kisses


Fredag

Idag har det väl inte hänt något speciellt, en helt vanlig fredag.
Men tänk vad skönt, äntligen fredag! Tror inte att jag ska hitta på något speciellt ikväll, tror att jag bara ska ta det lungt, hitta något bra på TV.  Jag har varit så trött den här veckan så det ska bli väldigt skönt att bara ta det lungt ikväll.



Jag, från förra året.

Vad ska ni hitta på ikväll då?

Kissses

blogg designen

Jag har nu suttit ett tag vid datorn för att försöka designa bloggen, men det är mycket som åter står. Det enda jag han med var att byta bakgrunds bild, jag tröttar så fort på att designa. Det är inte min starka sida om jag ska säga så. Jag har även inget bra fotoredigernings program så ingen header blev det inte heller. Men det löser sig så smånigom!

kisses


En ny blogg är startad

Ännu en blogg är startad i denna stora värld. Tänk vad många bloggar det finns egentligen, det är ju till och med problem att få ett namn på bloggen nu. Jag vet inte hur länge jag satt och klura på ett namn som skulle funka. Tillslut fick jag fråga mina kära vänner om råd, tur att man har dom! 
Bloggen ska bli uppdaterad varje dag, jag lovar att jag ska försöka hinna.
Jag ska lägga upp allt från dagens outfit till allt. Tipsa gärna lite också om hur jag kan göra bloggen bättre.

Innan jag går tillbaka till matten så vill jag bara tipsa om en blogg som två av mina vänner har. Det är en blogg där de lägger upp dagens outfit varje dag, dagen till äran så vann jag idag.
www.dressprincess.blogg.se

Kisses tilda


Jag med dagens outfit

Vit bolero från zoul
korallfärgat linne från gina tricot
ljusblå jeans från deminbirds

Välkommen till min nya blogg!