Lördag

Ojojojoj det var ett tag sen nu, men det har hänt så mycket, både bra och dåliga saker, att jag inte har haft tid att blogga helt enkelt.

Det är lördag och vad göra man joo man sitter och pluggar. Jag har så jäkla mycket jag inte har orkat göra nu i vecka, så nu sitter jag här med en stor hög av grejer och huvet sprängs snart av för mycket grejer på en gång.
Men jag får försöka stå ut för på torsdag åker jag till mitt andra hem land kan väl man säga, eller kankse hem ö är ännu bättre, nämligen Mallorca. 
Haha jag räknade nyss ut att jag har varit där ca 13 gånger under mina 17 år. Så jaa jag känner mig ganska hemma där nu ;) 

Jag, kusinen och familjen åker dit under påsken. Lillsyrran är redan där och praoar, den lilla skiten. Det var tydligen 25 grader i skuggan igår, så jäkla härligt. HAR SAKNAT VÄRME OCH SOL!!!!



en strand på mallis( fler bilder kommer sen som syrran tagit, som jag hade tänkt att lägga upp :) )



Söndag

Heeej hopp!! Gick upp för ett hag sen, eller närmare bestämt för 3 timmar sen men har inte kommit längre än till datorn och äta frukost ;) idag ska jag ta tag i allt som jag inte har gjort i veckan men får se om jag hinner klart!

Det blir ett snabbt inlägg orkar inte skriva så mycket, men ska berätta om vad som hänt i helgen senare! :D



Asså fytusan jag hade massa vårkänslor igår och det var tio plus! och nu idag när jag vaknar så bara öser det ner snö! hata hata snö just nuuu, JAG VILL HA VÅÅÅRRRR!!!

Ett år äldre!

Japp nu är det 20 min kvar på min födelsedag och jag måste säga, den har varit TOPPEN! :D var och klättrade med klassen idag viket var kul, kände mig faktiskt ganska duktig där efter ett tag måste jag säga, bara för att beundra mig själv lite, hihi :).

En stund innan släkten skulle komma på besök nu på kvällen kom Sigge, Millan, Elin och mio och överaskde mig med tårta och allt! hihi blev super glad, en lyckad födelsedag funkar inte utan att träffa några av sina favoriter ju! Så det var kul! :D

Har fått massa fina presenter, allt från pengar och smycken till garderober :P Det var på tiden att jag fick en garderob, mina kläder sväller över just nu, speciellt när jag fick lite fler idag ;)

Men aja nu ska jag gå och lägga mig och njuta av den sista kvarten på min födelsedag :)

PUSSS PÅ ER!! <3<3


morn morn

då var det exakt 2 timmar, 58 minuter och 30 sekunder kvar tills man blir 17!!! :D

Jösses vad tiden går fort, kommer fortfarande ihåg när jag för en månad sen sa att jag fyller år snart, haha.. och nu är det bara ett år kvaer tills man blir arton! arton lixom då kommer nästan vuxen livet krypndes, läääskig fast ändå grymt kul!! Men nu är det bara att fokusera och njuta av sista tiden som 16 och sen är det bara att köra gärnet som 17 åring!!!! :D:D:D


allt är toppen så tyckte att den var lite passande! hehe ;)


SPORTLOV!

Ska ta bussen klockan ett för att möta mio. Vi ska in till stan och fixa grejor, shoppa lite och annat!
Fyller ju år snart, 15 dagar kvar! hehe ;) Så jag ska kolla om det finns några fina grejor att önska sig.

Juste ska se Avatar i 3D ikväll! Har ju redan sett den fast i vanlig film utan 3D. Så ikväll bär det av att se den oxå, ska bli kul!
Hr ni sett den, och vad tyckte ni om den isf???? ;)