natti

GOD NATT GOTT FOLK! har inte så mycket mer å skriva ;)

DANS VAR DET!

Har inte vart så mycket bloggande på senaste tiden, har helt enkelt haft fullt upp! Hela förra veckan spenderades av dans nästan varje dag! Hade nämnligen dansuppvisning i torsdags, fredags och i lördags! Det var skit kuuuuul!  Nog bästa dansuppvisningen någonsin så nu kommer jag väl antagligen aldrig kunna sluta dansa, jag som hade tänkt att sluta och gå på audition till en annan dansgrupp. Men jag får ta det en annan gång, för har man dansat i en och samma dansgrupp i 12 år nu, så är det helt jäkla omöjligt att sluta helt enkelt, vi har det så jäkla kul där! haha ;)


Yes, the pinkies!

Nu ska jag bara plocka undan frukosten och sen ta och dra mig till bussen! BYE! <3


Torsdag

Morsning! kom precis hem från dansen! hahah kan väl säga så här: det gick piss i de första 6 danserna och toppen i de 2 andra! haha jaja men imorgon går det bättre, eller det måste gå bättre jag skäms. Men jag fick helt blackout så det är väl inte så konstigt att det gick lite dåligt, menmen bättre lycka nästa gång ;)

Juste hade flextest i skolan idag, jag HATAR verkligen sånt så jäkla jobbigt, även det gick väl kanske inte jätte bra, men bättre än förra gången iaf :)

Men nu ska jag ner och äta, man blir hungrig av att stressa runt i ett omklädningsrum och springa ut och in från scenen ;)
 
puss

.

FyFan för allt. det är ilska, ledsenhet och besvikelse som kommer sitta i länge..!


hej.

Morsning! får väl ta och börja blogga nu på riktigt när lite fler besökare kommer haha ;) Men alltså jag tänkte såhär varför skriva om sin vardag, det är väl ändå ingen som är intresserad av den?? eller? haha;) jaja jag tänker iaf skriva om lite roligare saker än såå hade jag tänkt:)

MEN asså fan vad härligt väder!!!! SOOOOMMMMAAAAAARRRR! Fast fan.... Jag har fortfarande inget sommarjobb!!! Någon som har förslag där man kan jobba? Behöver det fort nu! DET ÄR KRIIIS!!!


Facebook ger besöksrekord! ;)

Hahaha snacka om att man får ett högt besöksrekord när min alldeles egna blogg - grupp har skapats på facebook! ;) hahaha tycker väl att ni kanske ska joina dårå: Matillda Alsterbergs blogg!

OBS! inte jag som skapade den kan man väl säga haha!

pussss!


Haha asså jag kunde inte hitta någon normal bild så det fick bli den här... orkar inte leta jag är trött, har dansat i 6 timmar ikväll så nu behöer jag sooooooooooooova!! GOD NATT! <3

.

HEJ//okänd

bloggen??

Jag försvinner till månen nu, Hej då!!


Toppen!

Kom precis hem från gymmet och sitter just nu och trycker i mig en påse godis! TOPPEN!! Asså jag kan inte hålla fingrarna borta, speciellt inte när jag nu vet att jag inte ska äta något onyttigt på en vecka. (Jag, Simone och Julia har en deal innan THG - joggen ;) )
Men jag är säker på att jag inte kommer lyckas! Nej fan vad neggativ jag är, klart jag lyckas!! ;) Har jag gjort det förut kan jag göra det igen :)

Men men i morn då, då slutar jag 10.20 och har nationellaprov... trevligt va??? Eller det kommer inte bli så kul med nationella prov med tanke på hur trött och o taggad jag är...
onödigt vetande??

Jaja hej dåååååå!! PUUUUSS !!!!