I´m still sick...

jaha inte var man så mycket bättre idag heller. Känns som att jag bara mår sämre och sämre, jag orkar inte göra någonting, orkar inte resa mig ur soffan, är hungrig men vill inte ha mat, feber, och förskyld :/ kan det bli värre? och jag som skulle ha världens bästa höstlov, blev världens sämsta... Men nu ska jag inte deppa, när jag blir frisk och det ska jag bli imorgon! Då har jag bestämt att dom sista dagarna på lovet ska bli skitbra!


<3


kul att va sjuk... Eller inte...

Höstlovet har börjat och jag kan ju säga att det absout inte har blivit som jag hade hoppats på. För några dar sen blev jag sjuk men det gick över efter bara två dar men nu så lagom till höstlovet blir jag sjuk igen... Asså turen är verkligen inte på min sida just nu.. Jag skulle ha träffat sarah idag var det tänkt, men eftersom jag är sjuk så blev det inte så. Jag hade verkligen sett fram emot att träffa henne. Jag få helt enkelt hoppas på att jag blir lite friskare tills imorgon så jag kan träffa Isa och Millan.


Hur har erat höstlov varit hittils?
<3

LURAD

Hehe, precis när jag loggade in på blogg.se för en stund sedan kikade jag lite snabbt på de mest aktiva bloggarna. På fjärde plats så står det TILDA med stora bokstäver. Det är precis så jag har skrivit när man kommer till min fina lilla blogg.
Sncka om att jag blev förvånad och tänkte " antingen så är det något fel eller så är det så att jag har varit väldigt aktiv, fast det kan ju knappast stämma med tanke på hur min blogg nivå ligger på just nu".
Men såklart var det inte jag(tråkigt nog) utan det var en annan tjej med samma namn som jag som var den lyckliga.
Även om det skulle ha varit väldigt roligt att vara på den listan någon gång, så är jag glad för hennes skull. För jag upptäckte att hon bara har bloggat i ca en månad. Så grattis till henne! :)
Här är hennes blogg (som kunde ha varit min *blink*) : TILDA




 

varm choklad, tecken på kyla

Har pluggat ett tag nu då, kan väl inte säga att det gick bra. Kan varken koncentrera mig eller bli ostörd. Syrran sitter utanför med en kompis och dom snckar verkligen oavbrutet och lyssnar på musik. Åh jag vill bara här ifrån just nu och komma till ett ställe där man kan få vara ifred...


 åh ska ner och göra en varm choklad med massor av grädde nu tror jag, yummie!!

<3

091018

Ja vad ska man säga om gårdagen... Något som är helt säkert är att det absolut inte blev som planerat. Och att det verkligen inte är smart att ha på sig skinjacka i minus grader!! Jag var som en hel isbit när jag kom hem. Mer än så orkar jag inte berätta. Men även om lördagskvällen inte blev som tänkt så träffade man ändå på massa trevligt nytt folk , så det var kul :)

Söndagen går åt till att plugga massa till de tre proven nästan vecka... snark.... Tre prov!! förstår inte hur jag kommer orka...

Puss på er så skriver jag troligtvis lite mer sen när jag har kommit längre med so:n.


091016/091017

Morsning! kom hem från en trevlig och mysig kväll med tjejorna för en stund sen. Länge sen jag såg dom nu, så det var kul! vi hade en mys kväll med pizza, idol och såklart massa flum som det alltid blir med dessa underbara tjejor!!


Bild på oss i början av sjuan

Usch tror att jag håller på att bli sjuk! Har ont i halsen. Tusan! vill inte bli det nu innan höstlovet och allt!

Efterlyses!!

Åh jag tappde min ena stickade vante på tunnelbanan idag! :(
Dom som jag har gjort själv och var super nöjd med!! Piss!


Titta på dom, och ena är borta...

Aja jag ska till hittegods avdelningen imorrn iaf och kolla om min vante kan vara en av dom 300 saker som kommer in varje dag...

Stort IG

Morsning! Kom hem från gymmet för någon timme sen. Det blev inte alls mycket gymtränig idag utan jag och millan gick mest igenom de olika makinerna med en gymistruktör. Det var både bra och lärorikt mpste jag säga! Så nu kan jag träna med efftekt. :)

Att vara på gymmet gjorde min dag lite bättre än vad den egentligen var... Jag hade engelska prov på morgonen, hade pluggat massor och visste att det här klarar jag nog, det blir ett G. Men provet delas ut, jag failar på förast frågan! FÖRSTA FRÅGAN, VA FAN?! Fy tusan! Jag tror inte att det har gått så dåligt på ett prov i hela mitt liv, jag vet inte vad som har hänt med mig, men om det kommer fortsätta såhär så vet jag inte vad jag gör? Men som plåster på såren så gick det inte bra för någon i klassen, haha kankse låter taksigt, men tur det :P Jag vill inte vara dum mot någon men då vet jag iaf att jag inte är ensam.

Nä men nu hinner jag inte blogga så mycket mer, ska gå in i min lilla plugg-bubbla och skriva klart svenskan.

PUSS!

 


Åh vad jag önskar att man kunde få komma tillbaka till solen och värmen i Australien!



sweets



Har suttit och mumsat i mig en hel påse godis nu så att jag mår illa. Men vad sjutton godis är gott och har inte ätit det på 4 månader så va fan jag förtjänar det!!

 


-

En saknad som bara växer och växer finns... <3


sömntuta!

Visst är det typiskt  när man ställer klockan och man tänker att man ska gå upp lite tidigare och plugga så slipper man göra det sen. Men när man väl har ställt klockan sover man till elva ändå.. Så typiskt! så nu får jag sitta här hela dan istället och plugga och jag har massor att göra!! Skit! Jag orkar verkligen inte! Men vill man ha kul resten av helgen så får man väl bara lägga i en växel och göra klart allt plugg... Snark...

aja skriver lite senare igen när jag har kommit lite längre! Puss på er!


London! Kanske ska dit med klassen i tvåan jösses vad kul, längtar!!


It´s friday baby!!

Kom hem för en stund sedan efter en ganska rolig men svin kall kväll. Usch det är ju typ vinter ute nu, de flest går ju för sjutton runt med vinter jackor?! och jag kan säga er, det behövs verklagen för det är grymt kallt ute speciellt nu ikväll.
Nä ska nog ta och krypa ner i mitt mysiga duntäcke och värma mig lite grann, för jus nu sitter jag här ooch fryser häcken av mig. Så god natt på er allihopa så hörs vi i morgon! <3


redo!!

Engelskan blev halv klar och matten hann jag inte ens göra men allt annat blev klart som jag skulle göra nu på förmiddan. Wiho!
Men nu så kilar jag till bussen, önskar att jag hade kunnat lägga upp dagens outfit nu innan jag går, men det får bli i kväll istället.

Puss på er snyggingar! Ha det bra!

091007

God morgon, vaknade för en stund sen och upptäcker att jag har försovit mig. "Jaha då var man sen till skolan", nä inte alls jag har sovmorgon till halv ett idag. Men jag har ganska mycket att göra nu på förmiddan så jag försov mig på den utsatta tid som jag hade tänkt att gå upp. Men ibland behöver man ju lite sovmorgon också, eller hur?

Detta ska jag göra idag innan jag åker:

* Göra klart engelskan
* Göra lite matte inför matte provet
* Hitta kläder och göra iordningsig innan skolan
* Städa rummet.

Allt detta ska jag göra på två timmar! Tror ni att jag hinner? Vi får se....

 


Finns inget mer att säga


Det går bra nu, Sverige, det går bra nu!!

Härlig skoldag, blivit ett snäpp starkare och matten är på topp! Har inget att klaga på måste jag säga. Livet leker!! Även om matte provet är tills på torsdag så har jag inte tränat speciellt mycket, lite stressad är jag ändå, men allting känns bra i alla fall! Ingenting att klaga på! I´m a happy girl!

Kände för att skriva av mig lite helt enkelt och dela med mig av min glädje till er läsare! <3


Jag från igår när sarah och jag var på promenad!


Underbar kväll!

Har varit ute med sarah en stund nu under kvällen. Riktigt roligt var det! Det är alltid lika roligt att vara med henne! Vi har alltid skit kul! Det gå inte en stund utan att jag saknar hennes sällskap! Som tur är så har vi bestämt att ta sånna här promenader fler gånger, längtar redan till nästa!
Vi tog även massor av kort så kommer väl lägga ut dom här så småning om.

puss på er och god natt!


Jag & sarah
Sarah du anar inte hur jävla underbar och rolig du är, älskar dig! <3


Grattis!!



Idag fyller denna söta tjej 17!! STORT GRATTIS ÄLSKLIG!!!<3<3


Vill helst att det ska vara fredag hela veckan...


Morsning! Jaha då var måndagen överstökad och kom hem för ungefär någon timme sedan. Många brukar tycka att måndagar är den mest jobbigaste dagen på veckan. Självklart tycker jag för det mesta också det, för då är ju helgen slut och plugget börjar igen. Men om man bortser från det tycker jag att måndagar kan vara ganska sköna. Fast det beror mest på att mina måndagar på schemat är helt okej. Jag har sovmorgon och börjar klockan tio, sedan har jag svenska, två timmars håltimma och sedan bild. Även om man slutar tio i fyra så gillar jag faktiskt våra måndagar.

Haha det som jag iaf skulle komma till i det här inläggaet var att ställa denna enkla fråga:
Vilken/vilka dagar tycker ni är de mest jobbigaste i veckan? 

<3


100904

Morsning! Dålig uppdatering, jag vet men jag har varken haft tid eller ork att blogga i helgen. Det har hänt så mycket annat och sen har jag även ganska mycket plugg att göra till nästa vecka... Usch, jag hatar att skolan har kommit igång på riktigt igen med prov och skit. Men ska inte klaga! Har en helt underbar klass och vänner som gör det hela mycket bättre! <3

Beyoncé spelas i högtalarna just nu. Jag brukar inte lyssna på henne så ofta men jag måste säga att hennes låtar är helt underbara när man inte orkar lyssna på massa annan musik.

Har ni någon favorit artist som ni brukar lyssna på såhär i höst mörkret?